FAQJA ZYRTARE

Prishtina Vocal Festival

Festivali i parë që i dedikohet në tërësi muzikës vokale në Kosovë.

Paraqitjet e fundit

Më poshtë mund të ndiqni aktivitetet e fundit të PriVocalFest.

Violinë dhe zv. koncertmjeshtre
Kompozitor dhe dirigjent
Dirigjent

Eventi radhës

Prishtina International Vocal Festival 2019

:
:
:
:

Video e fundit

"Biseda në studio", emision në RTV 21

PRIVOCALFEST NË MEDIA

Vlora Çitaku

Violinë dhe zv. koncertmjeshtre

Hajrullah Syla

Kompozitor dhe dirigjent

Kushtrim Gashi

Dirigjent

Kontakto me ne

Na kontaktoni lirshëm për më shumë informacione rreth eventeve në të ardhmen ose ndonjë pyetje tjetër.

Send Message